Mange børnefamilier bestiller takeaway online for at få mere tid i hverdagen, og i fremtiden får forældrene endnu mere tid, da Just-Eat nu også tilbyder at hente børnene og bringe dem hjem sammen med aftensmaden.

Fra i dag bliver livet lettere for danske børnefamilier. Danmarks største udbyder af takeaway, Just-Eat, har nemlig indført et nyt koncept, som betyder, at de udover at levere maden direkte til døren også tilbyder at hente kundernes børn i institutionen. Dermed kan travle forældre tage hjem fra arbejde og nyde et lille frirum, inden Just-Eat bringer både børn og aftensmad til døren.

– Vi ved, at børnefamilierne har travlt, og derfor har vi nu indført denne service for at give forældrene endnu bedre tid i hverdagen, fortæller Mads Eriksen, der er direktør i Just-Eat.dk.

Just-Eat bringer aftensmaden og børnene hjem

Pædagoger bag rattet
Det er måske ikke alle forældre, der ville overlade deres børn til en tilfældig chauffør, men det problem er blevet løst. Just-Eat har nemlig hyret pædagoger med kørekort, og det bliver derfor altid en pædagog, der sidder bag rattet, når børnene skal bringes hjem.

Just-Eat bringer børnene hjem

– Det er vigtigt for os, at både børn og forældre føler sig trygge. Derfor er det uddannede pædagoger, der sidder bag rattet, og vi har også installeret godkendte barnesæder i alle biler. Derudover kan forældrene følge bilen live på deres mobil eller computer via et GPS-signal. På den måde ved forældrene præcis, hvornår børnene og aftensmaden kommer, så de kan bruge hvert et minut til lige, hvad de har lyst til, siger Mads Eriksen fra Just-Eat.

Alle børn får udleveret en juice eller kakaomælk til køreturen, så de har noget at hygge sig med i bilen. Den nye afhentningsservice træder i kraft i dag og gælder for børn til og med 12 år.

Just-Eat indfører service, hvor de henter dine børn