Libanesisk, vietnamesisk, amerikansk eller dansk. Valgmulighederne hos take away-portalen Just Eat er mange. Nu introducerer Just Eat kategorien “antarktis” med blandet andet pingvinbøffen som signaturret. Tiltaget, skal imødekomme danskernes efterspørgsel efter økologiske og proteinrige måltider leveret til døren.

Blandt gastronomer og topkokke er der bred enighed om, at Antarktis er rig på exceptionelle, men hidtil uudnyttede råvarer, man ikke finder andre steder. Derudover er de antarktiske fødevarer ofte økologiske, da både fisk, vildt og havdyr lever frit i naturen uden tilsætning af kunstige foderstoffer eller smagsstoffer – noget som Just Eat regner med vil appellere til danskerne:

– Hos Just Eat forsøger vi hele tiden at have blik for den næste store take away trend, og der er ingen tvivl om, at antarktisk mad passer godt ind i den sundhedsbølge, som skyller ind over take away-markedet for tiden. Derfor har vi fået antarktisk mad på vores portal, som imødekommer de danskere, der gerne vil have et økologisk, næringsrigt og proteinrigt take away-alternativ. Vi har fundet nogle meget professionelle leverandører, som kan levere antarktiske retter af høj kvalitet. Det har været lidt af en logistisk udfordring, men vi er stolte af, at vi nu endelig kan præsentere en antarktisk kategori på vores hjemmeside og i appen, siger Carsten Boldt fra Just Eat.

Pingvinbøffer og søpindsvin på menuen
Indtil videre er der kun én restaurant tilknyttet den antarktiske kategori på Just Eats hjemmeside, men til gengæld byder menuen på nogle af de bedste antarktiske delikatesser, som samtidig udgør et næringsrigt måltid. Restaurant South Pole tilbyder blandt andet stegte søpindsvin og de eftertragtede pingvinbøffer, som er et meget mørt stykke kød, der minder en del om gås, men som har et meget højere proteinindhold:

– Vi regner med, at der bliver meget stor interesse for den antarktiske kategori på Just Eat, så man skal være ude i god tid, hvis man vil overraske familien med antarktisk take away. Især pingvinbøffen spår vi til at blive lidt af et tilløbsstykke. Der er virkelig mulighed for at smage noget af det bedste naturen har at tilbyde, og vi tror på, at danskerne er klar til at prøve noget nyt, siger Carsten Boldt fra Just Eat.

Just Eat har i dag åbnet for forudbestilling fra Restaurant South Pole og oplever allerede stor trafik på online-portalen og appen. De første leveringer vil blive sendt ud mandag den 3. april.  Just Eat håber på snart at kunne præsentere endnu flere restauranter inden for den antarktiske kategori.

Forudbestil din menu her!